Kuvasivut päivitetty 2020-02-28
 

Matkat päivitetty 2020-11-03

Tiedotus Top Touringin matkoista koronaviruspandemian aikana

 

Vuoden 2020 joulumatkat, 09-11.12 2020 Kielin joulumarkkinoille

ja Spamatka Pärnun Kylpylöihin, 21-29.12 2020 on peruttu.

 

Näiden matkojen ennakkomaksut maksetaan takaisin täysimääräisinä heille, jotka ovat suorittaneet etumaksuja.

 

Meneillään olevan pandemian aiheuttamat liikkumisrajoitukset ovat edelleen varsin laajat koko maailmassa. Useiden maiden viranomaiset ovat päivittäneet erilaisia maahantulorajoitusmääräyksiä, joidenka vuoksi ryhmämatkojen järjestäminen ei ole mahdollista. Laivavarustamot, joiden kanssa teemme yhteistyötä ovat toistaiseksi keskeyttäneet liikennöinnin monilla reiteillä.

 

Pidennetty voimassaolo vuonna 2020 erääntyville lahjakorteille.

 

Pitkittyneen koronatilanteen vuoksi Top Touring on päättänyt pidentää lahjakorttien voimassaoloaikaa seuraavasti: kaikkien vuoden 2020 aikana erääntyvien lahjakorttien voimassaoloaika pidennetään vuoden 2021 loppuun asti. Hoidamme voimassaoloajan pidennyksen automaattisesti, jolloin asiakkaana sinun ei tarvitse huolehtia eikä erikseen olla yhteydessä lahjakortin erääntymisestä.

 

Asiakkaittemme terveys ja turvallisuus ovat Top Touringille ensiarvoisen tärkeää. Seuraamme tilanteen kehittymistä aktiivisesti  ja toimimme viranomaisten antamien ohjeistusten mukaisesti.

 

Top Touringin toiminta tulee jatkumaan ja vuoden 2021 kevät-talven ja kevään ennakko- ohjelmat valmistuvat joulukuun 2020 aikana.  Toivomme tästä ainutlaatuisesta tilanteesta huolimatta hyvää vuodenjatkoa kaikille matkustajillemme.

 

Pitäkää itsenne terveenä ja mielenne valoisana. Matkat jatkuvat . . .

 

Parhain terveisin

Juhani Toppari

 

Top Touring  

Anemonvägen 9  46177 Sjuntorp                                                                                              

Puh: 070-6667595

E-mail: top.touring@telia.com